Yeni Sezon Yeni Heyecan

Yeni Sezon Yeni Heyecan

Kış sezonuna yepyeni trend çizme ve botlarla girmeye hazır mısınız? Biz açılış sezonunda çok heyecanlıyız. Bu sezona neon canlı renklerle başladık. Podyumlarda sıkça yeşil, fuşya, mavi çizmeler göreceğiz. Kalın tabanlı çizme, lastik çizme, dizüstü çizmeler sezonun en trendleri arasında. 

Sizlerde kış sezonunda gardrobunuzu oluşturmaya montlarınızla, çizme ve bot kombinlemeye hazırsanız doğru yerdesiniz.

Giydim Gidiyor'da kış sezonunda yeni favori bot ve çizmeleriniz bulabilmeniz için sizlerle bazı görselleri paylaşacağım. Kış sezonu çizme ve bot görsellerimize bir göz atalım, bakalım hangileri favorileriniz arasında.

 

Lug tabanlı çizmeler kış sezonun en trend çizmelerinden biri olarak belirlendi. Lastik tabanlı botların en önemli özelliği tabanın kalın bir görünüm göstermesi ve kauçuk tabanlı olmasıdır.
Lug tabanlı deri çizmeler podyumlarda bu sezon yerini aldı.

 

 



Renkli kroko çizmeleri görmüşsünüzdür. Bir çok influencerın tercihi bu sezon renkli çizmeler oldu. Özellikle yeşil çizme ve bot en cok tercih edilenler arasında. Herkesin dolabında bu sezon renkli çizmelerden bir tane olmalı.

 

 

Kış aylarında kauçuk tabanlı botlar ayaklarınızı soğuktan koruyacak, özelikle iç kısmında kullanılan tay tüyü ayaklarım ıslanırsa soğuktan üşürse sorularını aklımızdan çıkaracak.
Kauçuk tabanli botlarin kaymaz taban olması karlı havalarda ayağınızın kayıp istenmeyen kazaların onune geçmesini sağlar.

 

 

Diz üstü çizme modelleri iddalı görünmek isteyen bayanlar için yine en trendler arasında.
Diz üstü olmasının avantajı bacağı diz üstüne kadar sarıp sıcak tutması. Elbise, etek, jeanlerle kombinleyip stilinize ayrı bir hava katacaktır.
Diz üstü çizmeler hemen hemen her sezon trend ve klasikler arasında yerini almış durumda.

 

 

 

Etiketler: kadın bot, kadın çizme, çizme modelleri, bt modelleri
Ekim 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size Chart
Çerez Kullanımı

Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. devamı