Diz üstü çizme ile yapılabilecek kombin önerileri

Diz üstü çizme ile yapılabilecek kombin önerileri

Diz Üstü Çizme Hangi Kıyafetlerle Kombinlenir?

Güzel giyinmek ve dikkat çekici bir tarz yaratmak isteyenler için kış mevsiminde tercih edilebilecek özel parçalar arasında diz üstü çizmeler yer alır. Diz üstü çizme, adından da anlaşılacağı gibi çizmenin diz kapağını kapatacak kadar uzun olduğu tasarımlarla karşımıza çıkar. Çizme kombinleri etek ve pantolon başta olmak üzere elbise, kaban, Jean, şort ve tayt gibi kıyafetlerle kombin yapılabilir. Ancak diz üstü çizmeler her giysi ile muhteşem bir uyum sağlamakta zorluk yaşatabilir. Bu yüzden moda ikonlarından yola çıkarak diz üstü çizme kombini yapmak istiyorsanız bazı ipuçlarına dikkat etmeniz gerekir.

Diz üstü çizmeler ile kombin yaparken en önemli hususlardan biri de kullanım yeridir. Çizmeyi nerede giyeceğinizi iyi belirlemeden kombin yapmamanız tavsiye edilir. İşte, sokakta, alışverişte, kafede veya katıldığınız bir davette bile diz üstü tasarımlı çizme modellerini tercih edebilirsiniz. Çizme ve diğer kıyafet kombinleri ile şık bir görünüm oluşturmak tamamen size bağlıdır. Uzun çizmeler ile mini boy elbiselerin muhteşem bir görünüm sunduğu ortadadır. Siz de kendi giyim tarzınıza ve kendinize yakıştırdığınız kıyafetlere göre en şık kombini yapıp dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Diz Üstü Çizme ve Etek Kombini

Diz üstü çizme giymeyi tercih ediyorsanız feminen ve çarpıcı bir giyim tarzı yaratmaya özen göstermeniz tavsiye edilir. İşte bu tür ihtiyacınızda diz üstü çizmeyi en iyi tamamlayacak kıyafet mini eteklerdir. Etek boyu diz üstünde biten modeller uzun çizme tasarımlarıyla muhteşem bir görünüm ortaya çıkarır. Deri veya kumaş eteklerle harika bir ikili olan diz üstü çizmeleri uzun eteklerle giymeniz önerilmez.

Moda ikonlarına göre diz üstü çizme ile yapılabilecek en büyük kombin hatası uzun etekler seçmektir. Diz boyundan kısa etekler ile diz üstü çizmeleri şık bir şekilde bir araya getirerek dikkat çekici bir tarz yaratabilirsiniz. Bununla birlikte uzun veya fileli çorap tarzıyla da giyim tarzınıza ayrı bir hava katarak sportif görünüm elde edebilirsiniz.

Diz Üstü Çizme ve Jean Pantolon Kombini

Son yıllarda kadınların en çok tercih ettiği pantolon tasarımlarının başında yıllara meydan okuyan Jean pantolonlar diz üstü çizmeler ile muhteşem bir tarz oluşturur. Her yıl modaya yön veren bu pantolonlar genellikle uzun bacaklı bayanlar için çok ideal bir seçenektir. Diz üstü çizmeleri Jean pantolonlar ile kombin yapmak hem sade hem de şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Örneğin zarif ve şık bir duruşa sahip olmak için uzun siyah çizme içine mavi klasik Jean pantolon tercih edebilirsiniz. Bu sayede çok abartıya kaçmadan bile dikkatleri üzerinize çekecek ve beğeni toplayacak bir giyim tarzı yaratmanız oldukça kolay hale gelir. Alışveriş yapmak için dışarı çıktığınızda veya arkadaşlarınızla buluşmak istediğinizde elegant duruşunuza farklı bir hava katmak için diz üstü çizme ve Jean pantolon kombini size çözüm olacaktır. Jean pantolon üzerine genellikle bol bir yün kazan veya sade bir hırka son derece şık duracaktır. Tarzınızı yansıtacak ve kendinizi iyi hissettiren birkaç aksesuar ve çanta ile uzun siyah çizmeli tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

Diz Üstü Çizme ve Elbise Kombini

Sadece kış mevsiminde değil bahar aylarında da tercih edilen diz üstü çizmeler ile çok abartıya kaçmadan sade ve rahat bir giyim tarzı yaratabilirsiniz. Eğer salaş giyinmeyi seviyorsanız kazaklarla diz üstü çizmeleri kombin yaparak muhteşem bir tarza sahip olabilirsiniz. Zarif yapılı bir bedene sahipseniz mini boy elbiseler ile diz üstü çizme kombini yapmanız tavsiye edilir. Böylelikle ofis ve toplantı gibi etkinliklere katılırken hem şık hem de özgüvenli bir tarz yaratmanız oldukça basit hale gelecektir.

Genellikle kazak ve üzerine hafif bir kot ceket ile yapılan diz üstü çizme kombinleri sokak modasını yansıtmanın yaratıcı bir şeklidir. Bacak boyu kısa olan hanımlar ise etek ve diz üstü çizmeleri aynı renkten seçerek göz yanılmasıyla bacaklarını olduğundan daha uzun gösterebilirler. En çok tercih edilen diz üstü çizme modelleri arasında yer alan deri çizme tarzını benimseyenler ise daha asi ve çarpıcı bir görünüm elde etmek için deri ceketler ile kombin yapabilirler.

Diz Üstü Çizme ve Kaban Kombini

Her yaştan bayanın tercih ettiği diz üstü çizme kombini yapmak biraz cesaret ve kararlılık isteyen bir giyim tarzıdır. Genellikle kış mevsiminin vazgeçilmezi olan diz üstü çizmeler özellikle dikkat çekici bir tarz sahibi olmak isteyen hanımların bir numaralı tercihidir. Ancak siz de diz üstü çizmeyle kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir giyim tarzı yaratmak istiyorsanız sadece kabanlarınızla bile güzel kombinler yapabilirsiniz. Sokakta geçireceğiniz kısa sürede diz üstü çizme ile kaban kombini tercihi bile tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacaktır.

Çok uzun veya kısa montlar yerine ideal boyda kaban tercih edildiğinde diz üstü çizmelerin daha gösterişli bir yönü ortaya çıkar. Bu yüzden kaban seçiminde boy konusunu mutlaka göz önünde bulundurmalı ve dengeli bir tarz yaratmak için doğru seçimi yapmalısınız. Dengesiz ve orantısız bir görünüm diz üstü çizmenizle istediğiniz şık görünümden ziyade göze hoş gelmeyen bir görüntü oraya çıkarabilir. Etek üzerine çok uzun olmayan bir kaban ve diz üstü çizme kombini size son derece elit bir görünüm kazandırabilir.

Diz Üstü Çizme Kombini Nasıl Yapılır?

Kış aylarında diz üstü çizmeler ile kombin yaparken en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında çizmenin modeli öne çıkar. Çünkü her diz üstü çizmenin tasarımı birbiriyle aynı olmadığı için topuk boyu ve tasarımı mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer ince topuklu diz üstü çizmeye sahipseniz bununla sade kıyafetleri kombin yaparak zarif ve elegan bir görünüm elde edebilirsiniz. Düz topuklu süet çizme ile kombin fikirleri arıyorsanız Jean pantolon ve hatta şort bile işinizi görebilir. Kendi tarzınıza en uygun kombini oluştururken diz üstü çizmeleri gölgede bırakmamak önemlidir.

Diz Üstü Çizme Kombini Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir?

Dizin üstünde kadar ulaşan çizmeler ile uzun kıyafetler tercih etmek doğru değildir. Paça boyu uzun olan etekler, diz üstü çizmeler ile birlikte giyildiğinde bacak boyunuzu olduğundan daha kısa gösterir. Ayrıca rengine göre seçim yapmadığınızda diz üstü çizmelerin her ortamda doğru bir tercih olup olmadığı tartışılabilir. Bu nedenle giyeceğiniz ortama ve koşullara göre diz üstü çizme modeli seçerek kombin yapmanız çok önemlidir.

Etiketler: diz üstü çizme, çizme modelleri, uzun çizmeler, uzun siyah çizme
Aralık 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size Chart
Çerez Kullanımı

Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. devamı