Platform

Platform

Bugün sizlerle uzun zamandan sonra tüm dünyayı yeniden etkisi altına alan ve kesinlikle uzun sürelerde devamlılığını koruyacak bir kadın ayakkabı modeli olan platform modellerden konuşalım istedik. Bu model ile tanıştığınızda kesinlikle çok etkileneceksiniz, eğer zaten tanışıyorsanız ayrıcalıklarından haberleriniz vardır. Fakat daha fazla bilgi sahibi olmanız için işte sizlere büyük bir fırsat! Aklınızı kurcalayan birçok soruya bambaşka yanıtlar bulacaksınız ve bütün düşüncelerinizi doğru şekillendireceksiniz. Eski hallerine kıyasla daha farklı ve ilginç kombinler yapılabilir formdalar böylelikle kendinizi dönem dizilerinden çıkmış retro ve nostaljik bir halde görmek istediğiniz zamanlarda yelek ve ispanyol paça pantolonlarınızın altına muhteşem bir yüksek topuklu platform ayakkabılar giydiğinizde istediğiniz o etnik görünüme kavuşmuş olacaksınız. İşte bu en ilgi çekici kadın ayakkabılarının farklı model ve renklerine, kalın yüksek topuklu ayakkabılara yeni bir hava getiren Giydim Gidiyor sitesinin şahane parçalarına sahip olan platform kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Dünyaca ünlü sanatçıların film galalarında, albüm kapaklarında ve dergi çekimleri gibi birçok anlamlı zamanlarda kullandıkları ve ilgi çekici takım kombinlerine yeni bir soluk getirmelerini sağlayan o doğru platform kadın ayakkabılarına sizlerin de sahip olması artık çok daha kolay. Dünya starlarının şıklık anlayışına ulaşmak isterseniz bu marka sizin için en iyi adres olacaktır. Keyifli alışverişlerinizi isterseniz Giydim Gidiyor Nişantaşı mağazasından ya da internet sitesinden yapabilirsiniz. Elbise kombinlerinize iddialı bir parça eklemek istiyorsanız eğer platform kategorisinden kendinize en uygun topuklu kadın ayakkabılarına bir göz atabilirsiniz. Bu tipteki kadın ayakkabıları kesinlikle sizi ortamlarda ön plana çıkaracaktır. Ayrıca yüksek ince topuklu ayakkabıların bu versiyonlarını tercih ettiğiniz takdirde boyunuzun olduğundan daha uzun görünmesi, duruşunuzu ve vücut hatlarınızı şekillendirecektir.

Ayakkabı sektöründe kendisine kaliteli bir yer ve müşteriler edinen Giydim Gidiyor markası en son trendlere uygun nitelikte hazırlanmış Platform koleksiyonunu hayallerinizin ötesinde tasarımlarıyla satışa sunuyor. Platform topuklu kadın ayakkabılarında olay sadece topuk boylarında yapılan farklılıklarla değil aynı zamanda ayakkabının taban kısmında da değişimler yapılarak diğer ince topuklu kadın ayakkabılarına kıyasla daha rahat hissetmenizi sağlıyor. Bulunduğunuz gece mekanlarının tümünde bu yapıdaki ayakkabıları tercih etmeniz halinde dans ederken, yürürken kendinizi kısıtlamadan hareket edebileceksiniz. Bu kategoride göze çarpan ise parlak neon renklerin hakim olduğu Kenza kristal taşlı platform topuklu ayakkabı modelleri oluyor. Özellikle fuşya ve kırmızı topuklu ayakkabılar inanılmaz enerjik ve canlı görüntüleriyle parti ve davetlerinizin adeta gözdesi olacaklar.

Akşam organizasyonlarınızın dışında günlük tarzınızı hareketli hale getirmek ve kendinizi daha şık bir halde görmek için klasik giyiminizin dışına çıkarak gün içerisindeki planlarınıza, buluşmalarınıza ve toplantılarınıza küçük platform topuklu ayakkabılar giymeyi tercih ederek klas bir görünüm elde edebilirsiniz. Kaliteli bir seçim yapmak için ise tabii ki Giydim Gidiyor Nişantaşı’ndan uygun fiyatlarla kalın topuklu platform kadın ayakkabılarını satın alabilirsiniz. Günlük yaşantınıza iyi bir şekilde uyumlayıp, kombinleyebileceğiniz en hoş ayakkabılardan biri ise kesinlikle Sasa bantlı kadın ayakkabı modelidir. Rahat ve konforlu bir gün geçirmenizin ardından sizi bekleyen uzun eğlence gecesine ayakkabınızı değiştirmekle uğraşmadan devam edebilirsiniz.

Platform topuklu yeni bir ayakkabıya ihtiyacınız var fakat alışveriş merkezlerinde mağaza gezmeyi sevmiyorum diyorsanız www.giydimgidiyor.com alışveriş merkezi standartlarını aratmayan sade ve anlaşılır şekildeki internet sitesi ile mağazasındaki aynı kaliteli hizmeti size sunuyor. Ya da daha önce hiç yüksek topuklu bu tarzda bir ayakkabınız olmadıysa, ayakkabı koleksiyonunuza yenisini eklemek için doğru adrestesiniz dersek abartmış olmayız. İhtişamlı doğum günü kutlamalarınızda kendinizi şımartmak ve prenses gibi hissetmek istiyorsanız kristal taş işlemeli gümüş ve gold renkleri ile Hailey platform topuklu kadın ayakkabısı tam da böyle günlerin en özel seçenekleri arasında şüphesiz gözünüzden kaçmayacak ve her zaman ilk tercihlerinizden birisi olacaktır.

Etiketler: platform ayakkabı, platform topuklu ayakkabı
Nisan 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size Chart
Çerez Kullanımı

Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. devamı