Topuklu Sandalet

Topuklu Sandalet

Günümüzde topuklu kadın ayakkabılarının değişik yorumlar ile tasarlanıp, geliştirilip moda dünyasına dahil edilmesi ile birlikte artık hayatımızda sadece özel anlarımızda değil; normal yaşantımızda da kullanabileceğimiz bir biçime getirilmesi ile günlük kıyafetlerimizde daha zarif, daha kibar ve spor şıklık yakalamak için son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlanan aynı zamanda kadınların vazgeçilmezi haline gelen topuklu sandaletler hakkında konuşabiliriz. Influencer camiasının da yeni nesil gözdesi olan bu kadın ayakkabılarını sizler de düz, çok fazla karışık desenli olmayan t-shirtleriniz, gömlekleriniz ve farklı tiplerdeki kot pantolonlarınız ile kullanarak aynı görünüme sahip olabilirsiniz. Bu modellerin en güzel tasarımlarına Giydim Gidiyor’un topuklu sandalet kategorisinden birçok farklı renk cümbüşüne sahip, özel tasarımlı yüksek kalın topuklu ve ince kısa topuklu sandaletlere kolayca ulaşabilirsiniz.

En son trendleri takip eden ve bu doğrultuda ürün yelpazesini genişleten, koleksiyonlarını kaliteli şekillerde üretip tasarlayan markadan tabii ki bir tane kadın topuklu sandalet modeline de sahip olmak isteyeceksiniz. Giydim Gidiyor markasının tüm gününüzü şekillendiren kadın ayakkabılarına, çeşitlerle dolu topuklu sandalet kategorisinden, ulaşmanız mümkün olacaktır. Yaz mevsimi davetlerinin vazgeçilmezi olan konsept bir organizasyonda uçuş uçuş helen tarzı elbiselerinizi tam bir tamamlayıcı niteliğinde olan platform topuklu sandaletler arasından Reina deri bağcıklı kadın ayakkabısı modelini kıyafetinize uygun renk seçenekleriyle birleştirdiğinizde antik yunan dönemi kadınlarının şıklığını elde etmiş olacaksınız. Dilerseniz daha dik bir duruş için ince topuklu kadın ayakkabılarını seçerek kendinizden emin adımlar atabilirsiniz. Böylelikle davetin parlayan yıldızı haline gelecek olursunuz.

Kendinizi her an sezonun hitleri arasında bulmak için yapacağınız, basit gibi görünse bile zor parçalar olan kot şortlarınıza ve mini eteklerinize uygun, alışverişinizin doğru adresi Giydim Gidiyor. Yaptığınız şort ve etek kombinlerinize birden fazla renk seçeneği ile Lacey ince topuklu kadın ayakkabısı adeta sihirli değnek dokunmuş gibi şahane bir hava katacaktır. Ayrıca bilekten bağlanan bir model olması sizler için bir avantaj haline gelerek bileklerinizin daha kibar görünmesini sağlayacaktır. Bulunduğunuz partilerin ve davetlerin mekanlarına kesin uyum sağlayacak dünyaca ünlü markaların uygun fiyatlı birçok modeline, benzer tarzlardaki kaliteli kadın ayakkabılarına ihtiyacınız varsa eğer topuklu sandaletler bu sezonun en çok satanları arasındaki yerini alıyor.

Keyifli havuz başı kokteyllerinizde misafirleriniz ile huzurlu vakitler geçirebilmeniz için sizleri sizden daha çok düşünen markanız Giydim Gidiyor böyle anlarınızı unutulmaz kılmak için harika ötesi topuklu sandalet modellerini beğenilerinize hem mağazasında hem de internet sitesinde sunuyor. Giyeceğiniz spagetti askılı, mini, parlak ve püsküllü eğlenceli elbisenize en çok yakışacak kadın ayakkabılarından biri ise topuklu sandalet kategorisinden kibar bir model olan ve görünümünüzü çarpıcı bir biçime getirecek Laura kristal taşlı, küçük fiyonklu, ince topuklu bantlı ayakkabı çok doğru ve özel bir seçim olacaktır. Fakat kombininizin ışıltısını abartmak ve bütün davetlilerinizin ilgisini çekmek isterseniz alternatif olarak Beverly kristal taş işlemeli yüksek topuklu bilek modeli de tercih edebilirsinz. 

Bir ince topuklu kadın ayakkabısından; göz alıcı bir şıklıkta olmasını istediğimiz kadar şahane bir rahatlık, konfor ve yumuşak tabanlı olmasını da isteriz. Tam da bu ihtiyaçlarımıza göre tasarımlarını yapmış olan markamızın isterseniz Nişantaşı mağazasından dilerseniz de www.giydimgidiyor.com internet sitesinden taksitli ödeme, kapıda ödeme ayrıca 500 tl üzeri ücretsiz kargo gibi seçenekleri ile alışverişinizi yapabilirsiniz. Bunun yanında kesinlikle efsane bir ipucu daha vermek isterim. İş toplantısı için giymiş olduğunuz sade diz üstü siyah elbisenizi crop blazer düğmeli bir ceket ve keskin çizgileri olan Gianni ince topuklu siyah kadın ayakkabısı ile kombinlediğiniz zaman işten çıktıktan sonra gece eğlencelerinize kusursuz görünümünüz ile giriş yapabilirsiniz.  

Etiketler: topuklu sandalet, topuklu kadın ayakkabı
Nisan 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size Chart
Çerez Kullanımı

Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. devamı