Wedding

Wedding

Gelinlerin gelinlik seçimlerindeki kararsızlıklarından sonra en arafta kaldıkları diğer bir konu ise şüphesiz ve tartışmasız topuklu gelin ayakkabısıdır. Evlenmek üzere olan kadınların yoğunluklarını, koşuşturmalarını ve streslerini bir nebze olsa bile giderebilmek için özel günlerinizin ve gecelerinizin en büyük yardımcısı Giydim Gidiyor markasıdır. Çok güzel koleksiyonlarından bir tanesi wedding kategorisi ile tanışmanız şansınız olacaktır. Sizlere çok güzel, farklı modellerde özenle işlenmiş Sindirella tarzı taşlı modellerin yanı sıra kusursuz şıklık katan kadın ayakkabılarıyla herkesin zevklerine ve renklerine uygun ürün yelpazesi ile hem internet sitesi üzerinden hem de mağazasında heyecanınıza ortak oluyorlar. Unutulmaz rahat ve konforlu bir düğün günü geçirmek için wedding kategorisinden size en uygun olan kadın ayakkabı modelini seçmek için şimdi en uygun zaman..

Wedding koleksiyonundaki ürünler birden fazla davete ve organizasyona hitap ediyor. Sadece  düğünleriniz ile sınırlandırmayarak çekici olmak istediğiniz her an alabilirsiniz. Aynı zamanda tüm modelleri nikah gibi az kalabalığın olduğu törenlerinizde de tercih etmek sizi mutlu edecektir. Böylesi sade ortamda olsanız bile bu sizin ışıltılı yüksek topuklu beyaz bir ayakkabı seçmenize engel olmayacaktır. Çünkü günün başrolündeki kişi tam olarak sizsiniz. Giydim Gidiyor markası ile gününüzün taçlanmasından ve ilgi odağının tamamen siz olmasından keyif alacaksınız. En mutlu anınızı fotoğraflarken elbisenizin altında wedding kategorisinden şık bir kadın ayakkabısının olması daha güzel ve keyifli hissetmenize sebep olacaktır.

Düğün gününüzde sizleri yalnız bırakmayan en büyük destekçilerinizden olan nedimelerinizin ve kız kardeşlerinizin de ihtiyaçları doğrultusunda yararlanabileceği bir tarzda tasarlanmış olan wedding ayakkabıları kategorisinin harika ötesi beyaz ve farklı renklerdeki taşlı yüksek topuklu kadın ayakkabılarının tüm modellerine Giydim Gidiyor sitemizi ve Nişantaşı’ndaki mağazamızı ziyaret ederek fikir sahibi olabilirsiniz. Kendinize ve arkadaşlarınıza yakışacak ince topuklu ve bantlı kadın ayakkabı modellerimizi satın alabilirsiniz. Görkemli bir düğün gecesi için seçmiş olduğunuz şık gelin ayakkabınızın bir o kadar da rahat olması sizin kurtarıcınız olacaktır. Düğün organizasyonunuz için hala ne tür bir ayakkabı istediğinize karar veremiyorsanız vereceğim önemli tüyoları dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyorum..

Düğün gününüzde muhteşem duruşu ve ayağınızda yokmuş gibi rahat etmenizi sağlayacak bir ayakkabı modeli nasıl mı olmalı? İşte aklınızı kurcalayan binbir sorunun cevabı burada ve www.giydimgidiyor.com’da sizleri bekliyor. Eğer ki romantik ve kibar bir görüntü yakalamak istiyorsanız diğer sezonlarda olduğu gibi bu düğün sezonunda da önünüze çıkacak olan şeffaf gelin ayakkabılarını listenize alabilirsiniz. Wedding kategorisinden Sindirella kadın ayakkabısı modelinin şeffaf, kristal taşlı ve fiyonklu halini tercih edebilir ve prensesler gibi hissedebilirsiniz. Gelinliğiniz sade bir tasarım ise renk katmak için renkli taşlar ile süslenmiş ince topuklu stiletto modellerini tercih ederek şık görüntünüzü farklılaştırabilirsiniz. Etek kısmı kabarık gelinlik modellerinin altında en güzel uyum yakalayan gelin ayakkabıları ise platform topuklu kadın ayakkabılarıdır.

Yıllar geçse bile modası asla geçmeyecek olan kadın ayakkabılarından biri de şüphesiz konsepti kır düğünü olan gelinlerin vazgeçilmezi olan dantelli kalın topuklu kır düğünü ayakkabılarıdır. Dantel üzerine gümüş işlemesiyle hareketlenen gelin ayakkabılarının zarif tasarımı ile sizler de sade ve şık gelinliğinizi bu model bir topuklu ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz. Giydim Gidiyor markasından bahsederken diğer kategorilerde olduğu gibi özenle ve titizlikle hazırlanmış wedding koleksiyonunda da birbirinden havalı alternatifleri ile stilettolardan vazgeçmek asla mümkün olmuyor. Düğün mevsimlerinin ve trendlerin vazgeçilmezi olan bu ayakkabılara marka adeta yeni bir soluk getirmiş. The Gift kristal taşlı bilekten bağlamalı modeli, Amor şeffaf topuklu kadın ayakkabıları ve tül detaylı çeşitlerinin yanı sıra içlerinden asil duruşu ile sıyrılan Meya deri beyaz stiletto tüm ışıltısı ile büyülüyor..

Etiketler: wedding ayakkabı, kadın ayakkabı
Nisan 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Size Chart
Çerez Kullanımı

Web sitemizde gezinme deneyiminizi geliştirmek, size kişiselleştirilmiş içerik ve hedefli reklamlar göstermek, web sitesi trafiğimizi analiz etmek ve ziyaretçilerimizin nereden geldiğini anlamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. devamı